Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Siste Ă„ndedrag" by Robert Dugoni ~ Book PDF Kindle ePub Free

Siste Ă„ndedrag

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Siste Ă„ndedrag
  • Author : Robert Dugoni
  • Release Date : January 09, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1513 KB

Description

En seriedrapsmann som kalles Cowboyen, dreper unge kvinner pÄ billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, der han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, fÄr hun ansvaret for Ä pÄgripe drapsmannen. Det er fÄ spor, og ofrene blir flere. Tracy innser at lÞsningen pÄ drapene kan finnes i en ti Är gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker Ä holde skjult. Kan Tracy finne beviser nok til Ä stoppe Cowboyen pÄ hans jakt, eller blir hun hans neste offer?

Tracy Crosswhite har vendt tilbake til politijobben etter den blodige jakten pÄ sÞsterens drapsmann. Tracy er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med Ä gjÞre slutt pÄ bÄde karrieren og livet hennes.

En frittstÄende fortsettelse i serien om drapsetterforsker Tracy Crosswhite.

Robert Dugoni er en New York Times, Wall Street Journal og #1 Amazon bestselgerforfatter av Tracy Crosswhiteserien: My Sister’s Grave (Min sĂžsters grav 2015), Her Final Breath (Siste Ă„ndedrag 2016) og In the Clearing (norsk utgave 2017). Han har ogsĂ„ skrevet den kritikerroste serien om David Sloan.

Dugonis bĂžker har blitt sammenlignet med Scott Turow og Nelson DeMille, han er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og er blitt kalt «arvingen til Grishams litterĂŠre trone». Dugoni er to ganger blitt nominert til Harper Lee-prisen for kriminallitteratur, i 2015 kom han til finalen i International Thriller Writers’ pris for Ă„rets spenningsroman, og i 2015 vant han Nancy Pearl-prisen. BĂžkene hans er utgitt i over tjue land, og er oversatt til tolv sprĂ„k, deriblant fransk, tysk, italiensk, spansk og norsk.

Siste Ändedrag er andre bok i serien med drapsetterforsker Tracy Crosswhite i hovedrollen. I den fÞrste boka, Min sÞsters grav, fÞlger vi Tracy i jakten pÄ mannen som drepte hennes lillesÞster. I denne oppfÞlgeren er hun tilbake i Seattle-politiets drapsavdeling, og jakter pÄ en seriemorder.


Ebook Free Online "Siste Ă„ndedrag" PDF ePub Kindle